Miranda IM

Page 49 of 151 FirstFirst ... 3947484950515999149 ... LastLast
Results 481 to 490 of 1504

Thread: Skype Protocol Discussion

  1. #481
    Join Date
    February 2007
    Posts
    209
    You're the best! :) Testing now...

    Could you please also look at my other report above (#482)? Thanks.
    Last edited by grotty; 3 May 2007 at 10:45 PM.

  2. #482
    Join Date
    April 2005
    Posts
    26
    what about my problem? (#447)
    it's very annoying start manually Skype..

    thanks

  3. #483
    Join Date
    March 2005
    Location
    Belgium
    Posts
    1,310
    Quote Originally Posted by alaxa View Post
    what about my problem? (#447)
    it's very annoying start manually Skype..

    thanks
    Hi,

    can you show me your skype option page ? (screenshot)

    It has been tested with these options

  4. #484
    Join Date
    May 2005
    Posts
    82
    This plugin might make use of VoiceService plugin (it provides GUI only) and merge functionality.
    http://forums.miranda-im.org/showthread.php?p=114862

  5. #485
    Join Date
    April 2005
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by tweety View Post
    Hi,

    can you show me your skype option page ? (screenshot)

    It has been tested with these options
    thanks for your reply.
    The screen is like yours, except I have checked also the /NOTRAY and the shutdown options. Also the "try at least" is 5 instead of your 10.
    My path:
    datapath: c:\documents and settings\alessio\desktop\miranda-v070a15w\skype\ <--(i tried also adding "data\" to this)
    custom: c:\documents and settings\alessio\desktop\miranda-v070a15w\skype\skype.exe

    I've just tried using relative:
    datapath: .\skype\data
    custom: .\skype\skype.exe

    and it works.. I hope that the relativepath plugin does not interferee

    thanks

  6. #486
    Join Date
    February 2007
    Posts
    209
    THE FOLLOWING IS A VERY DELICATE ISSUE.

    Some user got a bit annoying and I deleted him from inside Miranda in my "skype" group.
    Miranda also asked me whether I want to delete the message log file too - I clicked "No."

    Now a very FATAL thing happened:

    "Miranda has detected corruption in your database. This corruption maybe fixed by DBTool. Please download it from ... Miranda will now shutdown.


    I am NOT going to "fix" my database using DBTool because the author has included a warning that this should by no means be used with a Unicode profile!! I'm using Miranda unicode version, hence I think I should keep my fingers off that one!

    This is already the second time, and the new devel release of skype plugin did not make things better yet.

    Developers: For testing I suggest to leave Skype running in SkypeMe! mode so you get sooner or later contacted by someone you've never seen before. Then try to delete the user from inside miranda and watch what will happen.
    Last edited by grotty; 5 May 2007 at 5:14 PM.

  7. #487
    Join Date
    April 2005
    Posts
    733
    You have appropriate version of DBtool came with Your miranda.
    Use it.

  8. #488
    Join Date
    July 2005
    Location
    Brasil
    Posts
    2,726
    Quote Originally Posted by singalen View Post
    This plugin might make use of VoiceService plugin (it provides GUI only) and merge functionality.
    http://forums.miranda-im.org/showthread.php?p=114862
    Latest beta already uses voice service for some functions

  9. #489
    Join Date
    February 2007
    Posts
    209
    @ANR
    OK, I could dare use that then. Thanks. :D

  10. #490
    please assume that a message is received if skype accept it for delivery, even if the contact is currenty offline.

Similar Threads

  1. SIP Protocol Discussion
    By paul_sh in forum Protocols
    Replies: 206
    Last Post: 5 Aug 2011, 9:19 AM
  2. Skype support without Skype running?
    By fmxer in forum Feature Requests
    Replies: 25
    Last Post: 15 Mar 2011, 7:11 PM
  3. Ping Protocol Discussion Thread
    By Let in forum Protocols
    Replies: 44
    Last Post: 27 Nov 2010, 10:00 AM
  4. Miranda Freeze with skype protocol active
    By Albe69 in forum Technical Support
    Replies: 21
    Last Post: 15 Jan 2006, 8:50 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •