Miranda IM

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 85

Thread: Miranda IM v0.8.0 Build #16 Discussion

  1. #1
    Join Date
    August 2006
    Posts
    150

    Miranda IM v0.8.0 Build #16 Discussion

    Build 16 just accumulates some few changes made to the core & core plugin during recent two weeks, nothing new was added.
    - some serious changes were made to the clist_modern plugin;
    - a few bugfixes for MSN, Jabber & AIM protocols;
    - a few changes for the core.

    Read Full Announcement...

    - Changelog
    - Report Bug
    - Development Information
    - Subversion Information

    Please note: This discussion thread is for test build discussion only. Please also report any bugs you find to the bug tracker. Not all developers read this thread so posting all bugs you find to the tracker is essential.

  2. #2
    Join Date
    March 2005
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,385
    Is there a reason the w build contains IRC.zip?

  3. #3
    Hi!

    If I want to change my status for all protocols at once (MSN, ICQ and jabber), only ICQ and jabber change the status. For MSN I have to go to Status/MSN/and change it. Also MSN won't autoconnect at startup, where the other two do.

  4. #4
    Join Date
    March 2005
    Posts
    8,351
    Quote Originally Posted by Partizan View Post
    If I want to change my status for all protocols at once (MSN, ICQ and jabber), only ICQ and jabber change the status. For MSN I have to go to Status/MSN/and change it. Also MSN won't autoconnect at startup, where the other two do.
    Sounds like MSN is locked. Refer to the following thread please:

    http://forums.miranda-im.org/showthr...tup#post149440

    (it's about ICQ, but the locking/unlocking method is the same for all protocols)

  5. #5
    Join Date
    March 2005
    Location
    Germany, Duesseldorf
    Posts
    5,512
    When I start miranda, "show offline users" are always enabled in clist modern.
    Someone have the same issue, or is something wrong with my settings?

    Peter

  6. #6
    Join Date
    January 2007
    Location
    Germany
    Posts
    39
    everything normal here lastwebpage...

    but with #16 my statusbar disappeared :( does anybody got a clue how i can regain it?

    edit: the statusbar is visible at all, but i cant see any protocol-icons nor their status text :(
    i am using the cl_modern from #16
    Last edited by echta_gaengster; 18 Jun 2008 at 5:38 PM.

  7. #7
    i download miranda-v080a16w.zip and cont see ICQ!
    in plugins list ICQ.dll is checked, but no ICQ in Network section (only GG MSN Yahoo)
    win xp sp2
    for 98 miranda-v080a16.zip and miranda-v080a15.zip and ICQ is absent too!

  8. #8
    Join Date
    March 2005
    Posts
    8,351
    Quote Originally Posted by mike2003 View Post
    i download miranda-v080a16w.zip and cont see ICQ!
    in plugins list ICQ.dll is checked, but no ICQ in Network section (only GG MSN Yahoo)
    win xp sp2
    for 98 miranda-v080a16.zip and miranda-v080a15.zip and ICQ is absent too!
    Welcome to the boards :)

    Try adding your ICQ account through the Account Manager.

    Main Menu >> Accounts ...

    Click on the "New account" button in the Account Manager window (the big green + in the left bottom corner).

    http://forums.miranda-im.org/showthr...unt#post153339

  9. #9
    Join Date
    March 2005
    Location
    Novosibirsk, Siberia, Russia
    Posts
    82
    Quote Originally Posted by Lastwebpage View Post
    When I start miranda, "show offline users" are always enabled in clist modern.
    Someone have the same issue, or is something wrong with my settings?

    Peter
    It seems something related to your settings.

    For me
    ¤ clist_modern.dll v.0.8.0.155 [17 Jun 2008] - Modern Contact List '08 (UNICODE) $Revision: 7859 $
    from #16 works as usual.

  10. #10
    Thanks! i find it! )))) i am old 0.7 user
    ----------
    for 98 i download ANSI version (15 and 16) and when i try use tabSRMM (clean install) i have error "need IcoLib.dll"
    i copy icolib, but error still presents,

    and only change tabsrmm_icons.dll to other, from tabsrmm.zip (for example) downloaded from home site of tabsrmm - decided the problem

    when i start ansi on XP all ok, error only in ANSi ander 98 windows
    Last edited by mike2003; 18 Jun 2008 at 11:11 AM.

Similar Threads

  1. Miranda IM v0.8.0 Build #26 Discussion
    By Miranda Robot in forum Development Builds
    Replies: 84
    Last Post: 18 Jan 2009, 10:42 PM
  2. Miranda IM v0.7 Build #9 Discussion
    By Miranda Robot in forum Development Builds
    Replies: 66
    Last Post: 17 Jan 2007, 11:04 PM
  3. Miranda IM v0.7 Build #8 Discussion
    By Miranda Robot in forum Development Builds
    Replies: 98
    Last Post: 14 Jan 2007, 3:41 PM
  4. Miranda IM v0.7 Build #1 Discussion
    By Miranda Robot in forum Development Builds
    Replies: 75
    Last Post: 22 Nov 2006, 10:18 PM
  5. Miranda IM v0.6 Build #13 Discussion
    By Miranda Robot in forum Development Builds
    Replies: 55
    Last Post: 15 Oct 2006, 9:55 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •